FR - NL - EN
ACCUEIL AGENDA CONTACTEZ-NOUS FAQ CONNEXION CHÂTELAINS

Actualités


<< Retour aux news

14/10/2011 - Kasteel Sint-Flora in De Moeren en Kasteel van Poeke decor voor Amerikaans-Britse tv-reeks over de Eerste Wereldoorlog'Parade's End' is een coproductie van HBO, bekend van onder meer  'The Sopranos', BBC en VRT. De crew, met onder meer succesacteurs Rebecca Hall en Benedict Cumberbatch, blijft zeven weken in België. Lees meer in Kasteel Sinte-Flora in De Moeren en Villa Hurlebize in Nieuwpoort decor voor prestigieuze W.O.I-serie, Knack.be & KW.be Krant van West-Vlaanderen 9 oktober 2011 http://kw.knack.be/west-vlaanderen/nieuws/algemeen/kasteel-sinte-flora-in-de-moeren-en-villa-hurlebize-in-nieuwpoort-decor-voor-prestigieuze-w-o-i-serie/article-1195115799071.htm.
En ook in Filmploeg in Kasteel van Poeke, Nieuwsblad.be 13 oktober 2011 http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=5K3H0CM7.A PROPOS

ChateauxofBelgium est le site de référence culturel et événementiel des châteaux, palais et demeures historiques de Belgique avec la description de plus de 1250 d'entre eux avec photos et illustrations.
<...