FR - NL - EN
HOME AGENDA CONTACTEER ONS FAQ VERBINDING KASTEELHEREN

Over OnsChateauxofBelgium is de cultuur en evenementen website met meer dan 1250 Belgische kastelen, historische gebouwen en gedetailleerde beschrijvingen, foto's en illustraties. Deze unieke website geeft de kasteeleigenaar de gelegenheid de geschiedenis van zijn landgoed te leren kennen en geeft ook tevens de kans om diverse evenementen te organiseren op zijn landgoed.


Veel meer dans het intdekken van de kasteelgeschiedenis, geeft de site meteen een idee over welke kastelen, hotels, restaurants, herbergen, sports clubs, enz. zijn (Type Kasteel) en deze die te huur zijn om sociale, familiale, culturele, zakelijke evenementen or andere te organiseren (Type Evenement).


Deze historische informatie is bekomen met dank aan de vriendelijke medewerking van Philippe Farcy, journalist en auteur van vijf referentieboeken waaronder:"100 Châteaux de Belgique, connus et méconnus."


Veel dank aan Jean-Pol Grandmont voor zijn belangrijke fotografische bijdrage van uitzonderlijke kwaliteit.

***

Kasteelheren,

SCHRIJF U ONLINE


Velen onder jullie hebben interesse getoond voor Châteauxofbelgium en wij danken u hiervoor. De code die u heeft ontvangen in de uitnodiging geeft u de gelegenheid om uw gegevens en informatie op de website http://www.chateauxofbelgium.be/castle aan te vullen.

Aarzel niet om contact op te nemen via de rubriek Contacteer Ons.

Met vriendelijke groeten,

Châteaux of Belgium

OVER ONS


ChateauxofBelgium is de cultuur en evenementen website met meer dan 1250 Belgische kastelen, historische gebouwen en gedetailleerde beschrijvingen, foto's en illustraties. Deze unieke website geeft de kasteeleigenaar de gelegenheid de geschiedenis van zijn landgoed te leren kennen en gee...