FR - NL - EN
HOME AGENDA CONTACTEER ONS FAQ VERBINDING KASTEELHEREN

FAQ


  

BEZOEKERS

Wat zijn de doelstellingen van ChateauxofBelgium.be ?
ChateauxofBelgium is de referentiesite van de Belgische kastelen, paleizen en historische gebouwen met beschrijvingen, foto’s en illustraties van meer dan 1.100 kastelen en voor het merendeel een historische inbreng van Philippe Farcy, journalist en auteur van vijf boeken "100 Châteaux de Belgique connus et méconnus".

Wat zijn de voordelen van ChateauxofBelgium.be ?
Naast de ontdekking van de geschiedenis van deze kastelen, geeft de website de gelegenheid aan de bezoekers om in een handomdraai hotels, restaurants, gîtes, sportclubs enz. (Type kasteel/Type de château) te vinden en ook een nieuwe locatie te ontdekken om sociale, familiale, culturele en business evenementen te organiseren (Type evenement/Type d’événement).

Dankzij herkenbare symbolen kan u snel uw weg vinden voor het gezochte Type evenement :

   Sociaal

   Familiaal

   Cultureel

   Business

   Buiten

   Andere


Ik wens een evenement te organiseren (huwelijk, cocktail, banket, tentoonstelling, …) in één van de kastelen die op de website ChateauxofBelgium.be staat?
Hoe kan ik ze contacteren ?
Klik op “Een kasteel zoeken’(Rechercher un château), kies “Geografische ligging” (Rechercher sur une carte), het Type kasteel (Type de château) en/of het Type evenement (Type d’événement) en klik daarna op zoeken: u krijgt dan de resultaten van uw verzoek. Als u bijvoorbeeld een huwelijk wenst te organiseren in Vlaams-Brabant, kies dan Vlaams-Brabant, Andere, Familiaal. Klik daarna op Contacteer ons (Contactez-Nous) en vul het contactformulier (Formulaire de Contact) in: het formulier zal meteen naar de contactpersoon van het kasteel verstuurd worden (eigenaar, verantwoordelijke). Deze persoon zal uw vraag dus beantwoorden.

Ik wens historische informatie over een kasteel van de website invoegen.
Klik op contacteer ons (Contactez-Nous) en vul het contactformulier (Formulaire de Contact) in. Dit zal meteen naar naar de contactpersoon van het kasteel verstuurd worden (eigenaar, verantwoordelijke). Hij zal u dan een antwoord sturen.


EIGENAARS


Mijn kasteel is niet op de website ChateauxofBelgium.be : Hoe kan ik het toevoegen?
Klik op Contacteer ons (Contactez-Nous) en vul het contactformulier (Formulaire de Contact) in. Wij zullen uw aanvraag dan zo snel mogelijk behandelen.

Hoe kan ik de gegevens van mijn kasteel wijzigen ?
Klik op Contacteer ons (Contactez-Nous) en vul het contactformulier (Formulaire de Contact) in. Wij zullen uw aanvraag dan zo snel mogelijk behandelen.

Hoe kan ik foto’s/illustraties toevoegen of wijzigen ? Hoeveel foto’s en/of illustraties mag ik op mijn pagina zetten ?
Klik op Contacteer ons (Contactez-Nous) en vul het contactformulier (Formulaire de Contact) in. Wij zullen uw aanvraag dan zo snel mogelijk behandelen. De twee eerste foto’s of illustraties zijn gratis. Als één van de twee eerste foto’s of illustraties vervangen wordt door een andere foto of illustratie is deze bewerking gratis.

Wie valideert mijn gegevens ?
Uw gegevens worden gevalideerd door de verantwoordelijke uitgever. De inhoud wordt aan onze Algemene gebruiksvoorwaarden en privéleven (Conditions générales et Protection de la vie privée) onderworpen.

Mag ik de URL vanChateauxofBelgium.be gebruiken om publiciteit te maken van mijn eigendom ?
De website is bestemd om uw kasteel te promoten:
Er bestaan andere betalende mogelijkheden om uw kasteel te promoten : U kan een foto van uw kasteel op de homepagina zetten in de rubriek met de lopende afbeeldingen of een persoonlijke publiciteit op de homepagina zetten. U kan eveneens een gericht evenement in de News (Actualités) plaatsen en extra foto’s op uw webpagina bijvoegen.

Ik wens niet dat mijn kasteel op de website ChateauxofBelgium.be verschijnt. Wat moet ik doen?
Klik op Contacteer ons (Contactez-Nous) en vul het contactformulier (Formulaire de Contact) in : uw kasteel zal binnen de 2 dagen verwijderd worden.

Hoe kunnen de mensen mij contacteren als mijn gegevens vertrouwelijk zijn?
Ze moeten op Contacteer ons (Contactez-Nous) en klikken en het contactformulier (Formulaire de Contact) invullen. De bezoeker kent uw gegevens niet als u ze niet in de beschrijving van uw kasteel heeft geplaatst. Mag ik de URL vanChateauxofBelgium.be gebruiken om publiciteit te maken van mijn eigendom ?
De website is bestemd om uw kasteel te promoten. Er bestaan andere betalende mogelijkheden om uw kasteel te promoten : meer in Publiciteit.