FR - NL - EN
HOME AGENDA CONTACTEER ONS FAQ VERBINDING KASTEELHEREN

Nieuwtjes


<< Terug naar de news

22/12/2011 - Kasteel Bunneghem-Sloor in Temse met Egyptisch salon voorlopig beschermdRaoul Van Raemdonck, zaakvoerder van het transportbedrijf VRD Logistiek, onderhandelt over de aankoop met een Brusselse vastgoedfirma. Meer in Kasteel Bunneghem wordt misschien zakencentrum, Nieuwsblad.be 21 december 2011 http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=Q53JSRNS. 
Dat riant empirekasteel herbergt een prachtig Egyptisch salon. Vlaams minister voor Onroerend Erfgoed Geert Bourgeois heeft het kasteel intussen voorlopig beschermd. Meer in Elien Haentjens, Uniek kasteel met Egyptisch salon voorlopig beschermd, Knack.be 19 december 2011 http://www.knack.be/nieuws/cultuur/erfgoed/uniek-kasteel-met-egyptisch-salon-voorlopig-beschermd/article-4000020445141.htm.

OVER ONS


ChateauxofBelgium is de cultuur en evenementen website met meer dan 1250 Belgische kastelen, historische gebouwen en gedetailleerde beschrijvingen, foto's en illustraties. Deze unieke website geeft de kasteeleigenaar de gelegenheid de geschiedenis van zijn landgoed te leren kennen en gee...