FR - NL - EN
HOME AGENDA CONTACTEER ONS FAQ VERBINDING KASTEELHEREN

Nieuwtjes


<< Terug naar de news

08/06/2011 - Winnaars van de Belgische MuseumPrijsSinds het initiatief van het tijdschrift Openbaar Kunstbezit Vlaanderen en het advocatenkantoor Linklaters, worden er in België jaarlijks drie MuseumPrijzen ter waarde van €10.000 uitgereikt aan musea in verschillende regio’s van België die uitblinken in klantvriendelijkheid, toegankelijkheid en publieksbetrokkenheid.

In Vlaanderen won dit jaar het Museum M te Leuven de MuseumPrijs, in Wallonië kreeg het kasteel Musée de l’Orfèvrerie-Château de Seneffe de prijs en in Brussel won het Museum voor Schone Kunsten te Elsene (Musée Communal des Beaux-Arts d’Ixelles à Bruxelles)
(Arjana de Bruin, Kunst, dinsdag 7 juni 2011  http://kunst.blog.nl/musea-wereldwijd/2011/06/07/winnaars-van-de-belgische-museumprijs-zijn-bekend).


OVER ONS


ChateauxofBelgium is de cultuur en evenementen website met meer dan 1250 Belgische kastelen, historische gebouwen en gedetailleerde beschrijvingen, foto's en illustraties. Deze unieke website geeft de kasteeleigenaar de gelegenheid de geschiedenis van zijn landgoed te leren kennen en gee...