FR - NL - EN
HOME AGENDA CONTACTEER ONS FAQ VERBINDING KASTEELHEREN

AdverterenKASTEELHEREN


Kasteelheren Betaling


U kan een advertentie publiceren (Nieuwsbrief/rubriek Nieuwtjes) voor de prijs van 199€/maand.

U kan eveneens een foto van uw kasteel laten verschijnen in de fotoreeks (maximum 5 foto’s) die op de startpagina van de site (299€/maand) en/of op de pagina ‘contacteer ons’ (199€/maand) defileert.

U kan ook de evenementen die rond uw kasteel worden georganiseerd, aankondigen in onze rubriek Agenda  (29€/aankondiging) en dit liefst drie maanden op voorhand.

Last but not least, jullie kunnen eindelijk jullie kasteel laten vermelden in de Top Ranking die zal verschijnen in de ontvangstpagina van je site en die zich zal bevinden in de hoofding van de zoekresultaten in de categorie dat jullie kiezen (99€/maand).

Bestel de lijst van de kastelen waar films werden gefilmd sinds 1897 (199€).


BEZOEKERS


Bezoekers Betaling


Dit is een uitgesproken gelegenheid voor de adverteerders om zich bekend te maken bij de bezoekers en kasteelheren van Chateauxofbelgium door een advertentie te plaatsen die getuigt van de kwaliteit van hun onderneming en produkten of diensten (199€/maand).

U kan eveneens de evenementen betreffende uw bedrijf aankondigen in onze Agenda (29€/aankondiging) en dit liefst drie maanden vòòr het evenement.

Bestel de lijst van de kastelen waar films werden gefilmd sinds 1897 (199€).

Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen: Contacteer Ons.


ChateauxofBelgium.be

AdB, ALMANACH DE BRUXELLES s.a.
111-B Route d'Arlon
8311 Capellen, Groothertogdom Luxembourg
RCS B 120115
BTW LU2147 1345 
BIL Luxembourg, IBAN LU33 0023 1840 7756 1000, BIC/Swift BILLLULL

OVER ONS


ChateauxofBelgium is de cultuur en evenementen website met meer dan 1250 Belgische kastelen, historische gebouwen en gedetailleerde beschrijvingen, foto's en illustraties. Deze unieke website geeft de kasteeleigenaar de gelegenheid de geschiedenis van zijn landgoed te leren kennen en gee...